Trouwalbums

opties & voorbeelden

Een trouwalbum is jarenlang, misschien wel generaties lang een tastbare herinnering aan een belangrijk moment: een bruiloft of een familiefotoshoot. Zo’n tijdloos vormgegeven fotoboek van jullie bruiloft is ècht veel mooier dan losse foto’s op je iPad.

Jullie foto’s worden door mij met veel persoonlijke aandacht verwerkt tot een schitterend trouwalbum. Natuurlijk hebben jullie veel inspraak in de fotoselectie. Het fotoboek wordt gemaakt door gespecialiseerde bedrijven met kwalitatief hoogstaande materialen. Elk fotoboek worden afgedrukt op echt fotopapier, is verstevigd en vlakliggend.

De albums zijn er in verschillende maten: de meest gekozen maten zijn 30×30 cm. en 35×35 cm., maar jullie kunnen ook 25×25 cm of 40×30 kiezen. Ik lever ook kleinere formaten (15×15, 20×20 of 25×25) die helemaal perfect zijn als cadeautje voor jullie ouders, als gastenboek (na een loveshoot) of als fotoboek bij familie- of babyfotografie. Daarnaast hebben de trouwalbums een duizelingwekkend aantal opties voor de cover van jullie boek voor wat betreft uiterlijk vorm, materiaal en kleur. Van superstrak, tot vintage en van klassiek tot extravagant: voor iedere smaak wat wils. En dan ook nog met bijpassende opbergdozen en tassen!
Het standaard trouwalbum heeft een linnen of kunstleren cover met jullie namen in letterpress erin gedrukt en wordt geleverd zonder opbergbox.