Portfolio

Marsha
We zijn erg blij dat je onze bruiloft op een prachtige, dynamische en eigentijdse wijze hebt vastgelegd. Het was leuk dat je tijdens de fotosessie op speelse wijze mooie en pakkende foto’s hebt genomen.

Marsha

Marije & Maurits
Rita is echt de beste fotograaf die je je maar kan wensen! Ze luisterde goed naar onze wensen, nam hier uitgebreid de tijd voor en op de dag zelf was ze bijna onzichtbaar. Er komt veel geregel kijken bij het organiseren je trouwdag, maar over de fotografie hoefden we ons totaal geen zorgen te maken, dit voelde gewoon goed. Wij hebben nu prachtige foto's en ook gekozen voor een mooi trouwboek dat Rita voor ons heeft samengesteld. Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen.

Marije & Maurits

Eveline & Eelco
Rita is een topper! Meedenkend, ervaren, flexibel, enthousiast en ze begreep goed wat onze wensen waren. Onzichtbaar aanwezig om het zo te noemen. Ze heeft alles geweldig op de foto gezet zonder daarbij 'in de weg te lopen'. We hebben een prachtige dag gehad en hebben een schitterend album als aandenken. Als ik het nog eens mocht doen, dan was Rita weer van de partij.

Eveline & Eelco

N&M
Prachtige foto's die de emoties van de dag perfect vast leggen. Een prachtige herinnering aan onze bruiloft. Rita is een ervaren bruiloft-fotograaf en weet waar ze op welk moment moet staan om het mooie plaatje te krijgen, zonder daarbij in de weg te lopen. Ook knap: ze wist de bruidegom ontspannen en relaxed te krijgen tijdens de 1-op-1 sessie.

N&M