Hallo, ik ben Rita

en ik vertel je iets over mezelf

Ik houd van het fotograferen van en voor mensen en doe dit inmiddels al 15 jaar (professioneel) en met veel enthousiasme! Sinds een jaar of 5 woon ik in Zoeterwoude, na bijna 25 jaar in Leiden te hebben gewoond (ik ken alle leuke fotoplekjes daar!). Met mijn man en onze tweeling van 17 geniet ik enorm van onze nieuwe huis dat tussen de boerderijen in het buitengebied ligt. Een prachtige omgeving: rust, ruimte, natuur.

trouwfotograaf leidenNaast fotograferen houd ik ook van (geen logische volgorde trouwens): koffie, uitslapen, natuurfoto’s maken, tennis, dieren, Engelstalige thrillers in boekvorm en op TV, the Boss, beetje in de tuin werken en dan lekker loungen, familiestambomen uitpluizen, vakantie in Afrika. En niet te vergeten: Oud-Fries, kermisattracties (om naar te kijken), snoep, champagne & bruidstaart.

Verbondenheid

en de tussendoor momentjes

Mijn foto’s zijn ontspannen, dynamisch, vrolijk, romantisch, helder, kleurrijk, maar toch naturel en tijdloos.
In mijn foto’s wil ik de connectie, de verbondenheid tussen mensen laten zien. Een korte aanraking of een steelse blik is daarbij net zo belangrijk als een “big hug”! Daarom ben ik altijd bezig met die prachtige momentjes “tussendoor”, niet alleen gedurende de dag als ik onopvallend bezig ben, maar ook tijdens de bruidsfotoshoot. Door mijn jarenlange ervaring en mijn enthousiasme zorg ik er voor dat jullie fotoshoot ontspannen en relaxed is. En precies dat maakt dat mijn foto’s de echte “chemie” van jullie liefde laat zien!

Wil je mij ook als je fotograaf boeken?

Contact